12-13 Track Vendrell 2013 webEl passat 19 de febrer va finalitzar el període d'inscripcions i fins a 116 bandes musicals de tot Catalunya prendran part en l'edició d'enguany del TRACK. Concurs de Música del Vendrell.

Si analitzem la procedència dels grups segons la seva demarcació, Barcelona és la que aporta més presència amb 61 formacions, seguida de Tarragona amb 41, Girona amb 12 i per últim Lleida amb 2. De tots els inscrits, 23 són de la comarca del Baix Penedès (d'aquests, 15 són del Vendrell).

El jurat del Track escollirà els vuit finalistes, tres dels quals hauran de ser del Baix Penedès (s'entén per un grup del Baix Penedès aquell en què almenys un component estigui empadronat a la comarca) i 5 grups seran de la resta de comarques de Catalunya.

El jurat farà un procés de selecció passant per diferents fases fins a tenir els vuit finalistes del TRACK.

El procés de selecció es farà entre 24 de febrer i el 20 de març. El jurat durà a terme la selecció dels finalistes i dels quatre grups que quedaran a la reserva escoltant els temes que els membres dels grups han seleccionat prèviament i que han presentat a través de la pàgina web del concurs.

Els noms dels grups finalistes i els que quedaran a la reserva es publicaran al web del TRACK el dia 21 de març de 2014.

El jurat del Track 2014 està format per:
Jordi López, músic i representant de l'Associació de Músics del Baix Penedès;
Jordi Ginesta, cantant de Bonobos, guanyadors del Track 2013;
David Rosell, músic i productor;
Jordi Bianciotto, periodista i crític musical,
i Pep Blay, escriptor i periodista musical.

El TRACK ha esdevingut un dels certàmens musicals de referència de Catalunya per la seva aposta pel territori i per la màxima llibertat dels grups musicals a l'hora de presentar les seves composicions.



©2019 Ajuntament del Vendrell