02-11 Cursa parelleswEl diumenge 23 de febrer tindrà lloc a Coma-ruga la segona edició de la Cursa de les Parelles, una cursa per participar i gaudir en parella, organitzada pel Club Esportiu Triatló Penedès Costa Daurada.


A la roda de premsa celebrada ahir, dimecres, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell, el regidor
d'Esports, Sergi Teruel, va recalcar la importància que té aquest esdeveniment en ser l'únic que es celebra a Catalunya des de fa dos anys i que pretén col·laborar en la dinamització econòmica, social i turística del
nostre municipi.

Els aspectes més tècnics de l'acte van anar a càrrec de Marlene Ovejero, membre de la junta de l'entitat organitzadora, la qual va explicar que la Cursa té com a punt de sortida i arribada l'Hotel Vita Comaruga. Els participants hauran de recórrer dues vegades un circuit tancat al trànsit fins completar un total de 8 quilòmetres. La prova es podrà dur a terme en dues modalitats: carrera a peu (running) o marxa nòrdica, per a les quals serà condició necessària per poder participar-hi fer-ho en parella mixta.

L'hora d'inici de la prova per als marxadors és a les 9.30 h i per als corredors a les 10 h. Les inscripcions es poden fer en línia a través del web del club www.triatlopenedescostadaurada.com o a la botiga Running Filipides del Vendrell. Les places estan limitades a 300 participants (150 parelles) i, en finalitzar la prova, tots els participants tindran un record de l'esdeveniment. Els preus de la inscripció són: 20 € per parella, 16 € per parella (pertanyent a entitats esportives locals) o gratuïta per a socis de l'entitat organitzadora.

A més a més, en aquesta edició es vol fer una recollida voluntària d'aliments a favor del Banc d'Aliments. La Cursa de les Parelles va tenir un gran èxit i acceptació l'any passat, i segueix sent l'única prova d'aquestes característiques que es duu a terme a Catalunya. Córrer i acabar amb parella és una manera divertida i engrescadora de gaudir d'una jornada d'esport diferent i de ben segur que en bona companyia.



©2019 Ajuntament del Vendrell