02-07 rp cursa ciclista webPer quart any consecutiu, la Penya Ciclista Baix Penedès organitza la Cursa Social Baix Penedès, una competició ciclista de carretera que tindrà lloc el diumenge 16 de febrer, a partir de les 10 h, i que està reservada a les categories júnior, sub-23, elits, sèniors, màsters 30/40/50/60 i fèmines d'elit.

La sortida tindrà lloc a la carretera del Dr. Robert i l'arribada serà a l'avinguda de Jaume Carner, a l'alçada del Centre cívic L'Estació. El recorregut serà de 77 km, passant per diferents poblacions de la
comarca des del Vendrell fins al Montmell, fent tres voltes en el tram del Vendrell - Llorenç - la Bisbal del Penedès. Es calcula que l'arribada al Vendrell serà a les 12 h. Per al desenvolupament d'aquesta cursa, es
comptarà amb una vintena de voluntaris de la Penya.

El regidor d'Esports, Sergi Teruel, per l'important nombre d'aficionats al ciclisme a la nostra vila, ha avançat que s'està negociant la possibilitat que la penúltima etapa de la Volta Ciclista de Catalunya 2014 passi pel Vendrell el proper 29 de març.

El president de la Penya Ciclista Baix Penedès, Francesc León, espera que es repeteixi l'èxit de l'edició anterior i, a la vegada, que sigui un bon dia per gaudir del ciclisme de competició a la comarca. També s'ha fet ressò que un dels atractius serà l'arribada davant el Centre cívic L'Estació en esprint.


S'està treballant en l'organització de la segona marxa cicloturista


D'altra banda, Xavier Vidal, membre de la Junta de la Penya Ciclista Baix Penedès, ha explicat que estan treballant en l'organització de la segona marxa cicloturista, que se celebrarà el proper 15 de juny, dins dels actes esportius de la Multieffortman 2014 i on preveu la participació d'uns 300 ciclistes. A més, tot els participants d'aquesta marxa cicloturista rebran l'obsequi d'un mallot exclusiu de l'acte.



©2019 Ajuntament del Vendrell