02-06 minideixalleria webEl regidor de Gestió de Residus, Jaume Domingo, explica els nous serveis que es troben dins del programa d'accions per a la millora de la recollida selectiva

Segons Domingo, els nous serveis de deixalleria mòbil i recollida d'olis domèstics pretenen fer més fàcil el reciclatge als vendrellencs i vendrellenques.

Aquests nous serveis es troben dins el repte, començat al Vendrell l'estiu passat, d'instal·lar illes de cinc fraccions per tal de fer més fàcil i apropar el reciclatge als vilatans i per tal de millorar els resultats de la vila en aquesta matèria.

Aquest nou servei, doncs, segons el regidor, suposa un pas més en la millora del servei, ja que el Vendrell disposarà de dues deixalleries mòbils que s'instal·laran al municipi de manera itinerant amb un horari de 10 h a 22 h als següents punts:

- dilluns, a la plaça de la Sardana i al c/ Rasa d'en Solà;

- dimarts, a l'avinguda de les Escoles i al c/ Cep (la Muntanyeta);

- dimecres, al c/ Barcelonès i a la plaça de les Torretes (el Nou Vendrell);


- dijous, al c/ Ramón i Cajal (el Romaní) i al c/ Ter (Oasis),


- i divendres, al c/ Santiago Padrós (els Masos) i a la plaça dels Germans Trillas).

Domingo també ha volgut enumerar els residus admesos a les deixalleries, els quals són petits residus especials que no es poden llençar als contenidors, ja que requereixen un altre tipus de tractament. Aquests residus són: oli de cotxe, esprais, bombetes, tòners, bateries, piles, petits electrodomèstics, pintures...

D'altra banda, el regidor també ha ressaltat la nova recollida d'olis domèstics, per als quals s'instal·laran uns nous contenidors, els quals es trobaran al costat de les deixalleries i també al centre de la vila. Amb aquesta acció, es pretén fer més fàcil la recollida d'oli domèstic i obtenir més bons resultats, tant econòmics com mediambientals.



©2019 Ajuntament del Vendrell