02-04 rp programacio tag 1r semestre webAquesta setmana s'ha presentat la nova temporada del Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG), la corresponent al primer semestre de l'any.

Tal com va explicar Albert Solé, regidor de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell, "la voluntat ha estat continuar oferint espectacles de qualitat amb un equilibri pressupostari". I enguany s'ha incrementat el nombre d'espectacles amb la incorporació d'actuacions de grups musicals. També s'ha continuat apostant per una diversificació dels horaris, amb la recuperació del diumenge a la tarda. Pel que fa a les entrades, segons el mateix Solé, "hem mantingut uns preus assequibles". Amb tot això "es vol apropar el teatre a més gent i arribar al màxim de públic possible".

En total, seran tretze espectacles que tindran lloc entre el 16 de febrer i el 8 de juny. El programa s'inicia el diumenge 16 de febrer amb l'espectacle Llegendes urbanes i alguna de campestre, en què dos personatges despleguen una sèrie de llegendes urbanes curioses i rumors divertits. El divendres 21 de febrer serà el torn d'Un aire de família, una obra de la productora Focus, que presenta una reunió familiar en què es veu que les coses no estan anant com haurien d'anar. El divendres 7 de març el Mag Lari farà gaudir tant petits com grans amb un espectacle de màgia que conté molt d'humor i en el qual la interacció amb el públic és contínua. El diumenge 16 de març, els components del grup Ol'Green, finalistes del programa de TV3 Oh Happy Day!, oferiran un espectacle musical amb bones dosis de ball i d'humor. El diumenge 23 de març arriba el primer espectacle familiar de l'any, amb Un bosc de cames, que explica la història d'una nena que es perd entre una multitud en una estació de tren. El divendres 28 de març, s'inicia el nou cicle musical que incorpora el TÀG amb Blaumut, que presentarà el seu disc El turista. El diumenge 6 d'abril, el públic familiar podrà gaudir de Cinc contes diferents, unes històries que fan riure i que reflecteixen que tots som diferents i tots som únics. El dissabte 12 d'abril, Gerard Quintana aterrarà al Vendrell per presentar el seu nou disc, Tothom ho sap, amb un concert que també incorporarà clàssics de Sopa de Cabra. El divendres 25 d'abril, les actrius Míriam Iscla i Cristina Cervià tractaran el tema de l'amor incondicional d'un mare cap al seu fill a través de Red Pontiac. El dimecres 14 i el dijous 15 de maig, el TÀG acollirà Cantània, amb la participació de més de 400 alumnes d'escoles del Baix Penedès que interpretaran Rambla Llibertat. El diumenge 18 de maig, a través del projecte "+escena", es continua donant espai als elencs de la comarca i aquest any es podrà veure l'obra L'hotel dels gemecs, a càrrec de l'Elenc Artístic Arbocenc. El divendres 23 de maig, Dani Flaco presentarà el seu sisè disc, Versos y madera. I el diumenge 8 de juny, Dídac Rocher tancarà la programació del primer semestre amb el seu darrer reball, El Minotaure i Teseu.

Les entrades es podran adquirir de forma anticipada a partir del dilluns 10 de febrer al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24), a la taquilla del TÀG una hora abans de la representació i al Tel-Entrada (tel. 902 10 12 12 i web www.telentrada.com). Les entrades dels espectacles infantils (sessió sense numerar) es podran adquirir a les oficines del Patronat Municipal de Serveis Culturals durant la mateixa setmana de la representació, o bé a les taquilles del teatre una hora abans de començar l'obra.

Programa



©2019 Ajuntament del Vendrell