01-27 unitat gestio xarxa emprenedora webAhir es va presentar a l'EINA la nova Unitat de Gestió de la Xarxa Emprenedora. Aquest òrgan, que es renova anualment, està format per sis membres. D'una banda, cinc persones representants de cinc empreses diferents adherides a la Xarxa, que enguany són:

-Paulo Vedoya, de l'empresa Jaestic

-Raquel Cañaveras i José M. Hernández, de l'empresa Ikaroa

-Sonia Ramos, de l'empresa TuAlly

-Roberto Caride i Julián Núñez, de l'empresa Idetec

-Salvador de Mingo, de l'empresa Sagestore

De l'altra, entitats col·laboradores, com el Consell Comarcal del Baix Penedès i el Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT) del Vendrell, amb les quals s'ha renovat el conveni de col·laboració que van signar l'any passat per primera vegada.

Els membres de la Unitat de Gestió de la Xarxa Emprenedora són els encarregats d'elaborar el pla d'acció que guiarà l'actuació de l'entitat al llarg de l'any. Entre les principals activitats de la Xarxa Emprenedora per al 2014, destaquen els matins i tardes de networking, una nova edició del macronetworking empresarial, la celebració del Dia de l'Emprenedor, el programa de mentoratge, la participació a la Fira de Santa Teresa, al Concurs "Joves amb Idees" i als Seminaris de Generació d'Idees i Creació d'Empreses, i la secció quinzenal al programa de Ràdio El Vendrell La Calaixera.

El regidor d'Ocupació, Kenneth Martínez, va agrair als membres de les anteriors Unitats de Gestió la seva dedicació, especialment a la Lídia Rodríguez, de l'empresa acasa, serveis d'atenció a domicili, que ha estat la portaveu des de l'any 2009, càrrec que enguany exercirà en Paulo Vedoya. Així mateix, va fer especial menció a la renovació dels convenis amb el Consell Comarcal i el CIT, que posa de manifest la voluntat de continuar sumant-hi esforços.

La Xarxa Emprenedora es va crear l'any 2009 i compta amb 290 empreses adherides de tota la comarca i de tots els sectors d'activitat.





©2019 Ajuntament del Vendrell