01-16 donacio alimentacio webLa Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament del Vendrell ha rebut 1.200 quilos d'hamburgueses procedents d'Industrias Cárnicas Carpisa per poder-les distribuir a través de Càritas.

Aquesta donació s'afegeix a les col·laboracions d'altres empreses i particulars per ajudar a tirar endavant les tres-centes famílies del Vendrell que, mensualment, són usuàries del Centre de Distribució d'Aliments del carrer de Mar. En aquest cas, també hi col·labora l'empresa vendrellenca Fricañ, que ha deixat un espai de les seves cambres frigorífiques per emmagatzemar aquesta gran quantitat de carn. Periòdicament, s'aniran traslladant petites quantitats al local de Càritas per poder fer-ne la distribució.

El regidor de Serveis Socials de l'Ajuntament del Vendrell, Hermini Caballero, ha explicat que "amb aquesta important donació de Carpisa, i gràcies a la col·laboració de Fricañ per ajudar en la seva conservació, es podrà repartir carn durant mig any aproximadament entre moltes famílies del Vendrell que ho estan passant molt malament".



©2019 Ajuntament del Vendrell