01-14 nova webEl Patronat Municipal d'Esports comença l'any amb una nova imatge, ja que des de fa dies s'ha estat treballant per actualitzar la presentació del seu portal web www.elvendrellesports.cat.

Aquest nou web ja es pot visitar i presenta un aspecte nou, més dinàmic, còmode, atractiu i a l'abast de tothom. Es mantenen alguns continguts de l'anterior pàgina, com les seccions "Entitats esportives", "Instal·lacions esportives", "Contacta", "Oferta esportiva"...

Això no obstant, hi ha dues novetats: d'una banda, la secció "Agenda esportiva", on es vol presentar tota l'actualitat dels diferents esdeveniments esportius que es celebrin al municipi, de manera que totes les entitats, clubs i equips hi quedin representats. De l'altra, es pot disposar del full de suggeriments o queixes que tot visitant podrà emplenar i imprimir des de casa i portar-lo personalment a les instal•lacions municipals o fer-lo arribar per correu electrònic.

A partir d'ara i amb aquest nou disseny web, el Patronat Municipal d'Esports seguirà treballant i ampliant continguts, sempre obert a noves propostes o suggeriments dels seus visitants per garantir-ne les necessitats.



©2019 Ajuntament del Vendrell