11-27 ballaruga nadalLa Ballaruga prepara un Casal de Nadal original i diferent en què tant els més petits com els joves poden passar-ho molt bé amb una proposta d’activitats adequada i especialment programada a cada un dels grups d’edats.

Els nens i nenes a partir de tercer de primària poden apuntar-se a la “Gran Gimkana misteriosa”, que els aproparà a una de les aventures de Harry Pooter i la seva colla. Amb l’objectiu de trobar l’Amulet de l’escola Hogwart, els nens i nenes es trobaran immersos en el món màgic i misteriós d’aquesta escola de bruixots a través d’un joc de pistes amb incògnites per resoldre, que els portarà a recórrer llocs emblemàtics i d’interès del Vendrell. El joc té la durada dels set dies del Casal de Nadal i consta d’un seguit de proves on els equips han d’aguditzar l’enginy, la creativitat i les seves capacitats de deducció.


Per als més petits, el Casal de Nadal estarà ambientat en el “Laboratori del Professor Pepustein”, qui els explicarà anècdotes i històries que engrescarà els nens i nenes a fer d’ajudants al laboratori, i on les activitats i els tallers de ciències estimularan la curiositat dels infants, que se sorprendran amb els resultats del experiments científics que els descobrirà el laboratori d’aquest científic tan esbojarrat i divertit.

 


La Ballaruga desenvoluparà les seves activitats de Nadal a l’escola Àngel Guimerà del Vendrell i a l’escola La Muntanyeta de Bellvei els dies 23, 24, 27, 30 i 31 de desembre i el 2 i 3 de gener. L’horari serà de les 9.30 h fins a les 13.30 h del matí i amb serveis complementaris d’acollida matinal i demenjador amb carmanyola.


Per a més informació i per poder fer les inscripcions cal adreçar-se a l’oficina de La Ballaruga, a l’Hotel d’Entitats, o trucant al telèfon 977664002 de 9 h a 14 h del matí, i també al correu electrònic laballaruga@esplai.org. El termini d’inscripcions finalitza el 13 de desembre.

 

Per a més informació: Regidoria d’Educació, tel. 977 66 89 62



©2019 Ajuntament del Vendrell