11-20_rp_campanya_comercial_nadal04_webAmb l'encesa de l'enllumenat nadalenc, el proper dimecres 4 de desembre, s'inicia la campanya comercial de Nadal al municipi del Vendrell. Concretament, a partir de les 17.30 h s'encendran els llums dels barris marítims i a les 18.30 h, a la plaça Vella, tindrà lloc l'acte d'encesa de l'enllumenat del nucli del Vendrell. El president del Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT), Magí Mateu, ha explicat que, tot i la lleugera reducció respecte l'any passat, hi haurà un total de 22 carrers amb il·luminació nadalenca, la qual ha estat possible gràcies a la col·laboració de comerços i de l'Ajuntament del Vendrell. Magí Mateu ha dit que espera que l'any que ve es puguin afegir a la campanya els comerços que enguany no han pogut fer-ho. D'altra banda, el regidor d'Enllumenat, Jaume Escarré, ha destacat l'estalvi que s'aconseguirà amb la nova tipologia de llums LED i ha dit que hi haurà il·luminació nadalenca a les principals vies del Vendrell, a Sant Vicenç de Calders i als barris marítims.

El mateix dimecres 4 de desembre, després de l'encesa de l'enllumenat nadalenc, s'inaugurarà la pista de gel que hi haurà a la Rambla fins al 6 de gener. Serà un pol d'atracció per atreure concurrència al centre comercial del Vendrell i els establiments associats al CIT oferiran als seus clients entrades reduïdes de 2 euros per anar-hi a patinar. El preu sense descompte serà de 6 euros i l'horari serà de dilluns a diumenge de 10 h a 14 h i de 17 h a 21 h.

 

Els dies 6, 7 i 8 de desembre, la plaça Nova acollirà el "Vine... Tast", una mostra de productes gastronòmics i vinícoles del Baix Penedès. Un dels organitzadors, Nando García, ha comentat que hi haurà una trentena de parades i que a la plaça de les Garrofes es mantindrà el mercat de productes ecològics. L'objectiu és donar a conèixer i potenciar el producte de proximitat.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Àngels Turdiu, ha posat de relleu que el divendres 6 de desembre serà un dia molt potent a nivell comercial per al Vendrell. Aquest dia, tot i ser festiu, hi haurà igualment el mercat setmanal ambulant, el Mercat Municipal estarà obert i oferirà importants ofertes de cara a avançar compres per a les festes nadalenques, hi haurà el "Vine... Tast" i la pista de gel ja estarà en funcionament. Aquest inici de la campanya comercial nadalenca s'emmarca en el lema "El Vendrell, taulell obert", que vol aprofitar l'afluència de visitants al municipi durant el pont de la Puríssima per tenir el comerç del centre obert durant els dies 6 i 7 i el diumenge 8 al matí. Seguint en aquesta línia, des del CIT també anima el comerç a aprofitar els diumenges de lliure obertura 15 i 22 de desembre a tenir l'establiment obert.

Fora del centre del Vendrell, durant el mes de desembre, els comerços del Tancat, del barri de França i de Mas d'en Gual oferiran als seus clients uns tiquets per poder participar en el Caga Tió que es durà a terme el 21 de desembre, a l'avinguda dels Països Catalans. Amb els mateixos tiquets, els participants també entraran en el sorteig de xecs regal per poder comprar en els comerços adherits a la campanya. I, paral·lelament, els comerciants d'aquests barris faran una campanya solidària conjuntament amb Càritas, que consistirà en donar de menjar al tió aliments per als projectes de l'entitat d'acció social.

Enguany també es farà la campanya del tortell de Reis, en què la fava serà un val de descompte de 20 euros per fer compres en establiments adherits al CIT.

Tot aquest ampli ventall d'activitats estarà recollit en un díptic que es podrà trobar a l'oficina del CIT de la carretera del Doctor Robert, el qual també inclourà les activitats organitzades per la Comissió de Reis.

L'alcalde, Martí Carnicer, ha destacat que tindrem un desembre intens amb un inici de la campanya comercial nadalenca molt potent, que reflecteix una aposta important per treballar tothom de forma conjunta per projectar una bona imatge del centre comercial del Vendrell.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell