10-31_Variacions_enigmtiqueswEl proper dissabte 9 de novembre, a les 22 h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG), el Grup de Teatre del Centre de Llorenç del Penedès presentarà "Variacions enigmàtiques". L'obra és una comèdia, una tragèdia, un diàleg filosòfic, una brillantíssima reflexió sobre les diverses cares de l'ésser humà: l'amor, la por, les illusions, les frustracions i la impossibilitat de conèixer ningú plenament.

L'escena ens situa en una illa perduda al mar de Noruega on hi viu Abel Znorko, premi Nobel de Literatura, arrogant i presumptuós, el qual decideix concedir una entrevista exclusiva a Erik Larsen, un periodista de províncies. L'aïllament de Znorko amaga secrets de la seva vida que es van revelant a través del diàleg que manté amb Larsen.
Les entrades es poden adquirir a un preu de 13 euros i de 10 euros amb els descomptes habituals, a través del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com), adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977665684) en horari de 10 h a 14 h, o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle.
La següent proposta de la programació estable del TÀG ens arribarà el divendres 22 de novembre, quan es podrà veure l'obra dirigida per Daniel Veronese, Bona gent, i interpretada per Mercè Arànega, Àlex Casanovas, Nies Jaume, Carol Muakuku, Ruben Ametllé i Angela Jové.



©2019 Ajuntament del Vendrell