10-07_IMG_7714_webL'atleta del Grup Serviesport, Gerva Mogio, ha estat el guanyador de la Mitja Marató del Vendrell, que avui ha reunit 700 atletes inscrits a la línia de sortida, rècord absolut de la prova. Mogio ha entrat a la meta amb una marca de 01:14:13. Poc després, amb un temps de 01:14:25, ho feia el segon classificat, Raü González de l'Esportiu Penedès, mentre que el tercer ha estat Ferran de Torres del CA RUNNERS TARRAGONA, que ha fet un temps de 01:15:38. En el grup femení, la gran dominadora ha estat Mireia Sosa, que al quilòmetre 10 ja demostrava la seva condició de favorita per endur-se el triomf. Sosa, del CA RUNNERS TARRAGONA, creuava la línia d'arribada amb una gran marca de 01:29:51. La segona classificada ha estat Mercedes Moller, amb 01:34:55, i la tercera ha estat Anna Fernández, amb 01:35:52.

La prova de 10 km ha estat guanyada per Rodrigo Torres, del club CA RUNNERS TARRAGONA, que ha aconseguit un temps de 00:33:56. La segona i tercera posició han estat més disputades, ja que el segon classificat, Raúl Gómez, del club Evasion Running Reus, trepitjava la catifa de cronometratge de l'arribada amb un temps de 00:34:02, només escasses centèsimes abans que el tercer, Jorge de Andrés Sánchez, del CA Tarragona, que marcava un registre de 00:34:10. A la prova femenina, la campiona dels 10 km ha estat Carla Bertos, del CA RUNNERS TARRAGONA, amb un temps espectacular de 00:35:36, amb molta diferència de les seves seguidores, la seva companya d'equip, Sara Loher (00:40:36), i Carolina Menéndez, de l'Esportiu Penedès (00:40:41). Les pistes d'atletisme han estat el lloc escollit per a la sortida i arribada de la prova, on s'han donat cita tant els corredors com familiars i amics. Per primera vegada, la Mitja Marató ha tingut lloc íntegrament pel nucli urbà, amb un circuit ràpid.

Després de la sortida dels adults han començat les curses infantils, on els més petits han pogut gaudir d'un recorregut planer i senzill, dintre de les mateixes pistes d'atletisme. El lliurament de premis ha estat presidit per l'alcalde del Vendrell, Marti Carnicer; la delegada d'Esports de la Generalitat de Catalunya, Gemma Solé, i el regidor d'Esports del Vendrell, Sergi Teruel.

Running Solutions, empresa organitzadora de la prova, agraeix la confiança dipositada en l'esdeveniment per part de tots els participants, voluntaris, institucions i patrocinadors, que han fet possible que la Mitja Marató del Vendrell hagi estat un èxit de participació.

Més informació: Web de la Mitja Marató del Vendrell




©2019 Ajuntament del Vendrell