NOTA del 30 d'agost de 2013:  Des de les 10 h d'aquest matí s'ha procedit a augmentar el tram de la carretera de Valls habilitat amb doble sentit de circulació pels vehicles. Fins ara només es podia circular, en sentit sud, fins a la cruïlla amb el carrer de Mossèn Jaume Urgell. A partir d'avui els vehicles podran arribar fins al carrer de Serafí Pitarra. Un cop aquí, podran accedir a la carretera de Santa Oliva a través del pàrquing del carrer de Joan Amades (aquest carrer comunica amb la plaça de Ca l'Escori amb el carrer de Sant Josep). Per evitar problemes de circulació per aquests carrers estrets, s'ha prohibit el pas de camions de més de 5 metres de llargada des de la cruïlla amb el carrer de Mossèn Jaume Urgell fins al carrer de Serafí Pitarra. Aquesta nova senyalització serà vàlida, com a mínim, fins a l'11 de setembre.

                                                        ------

NOTA del 23 d'agost de 2013: A instància de suggeriments rebuts per diversos establiments de la part nord de la carretera de Valls, s'ha habilitat el doble sentit de circulació des de la rotonda de l'avinguda de la Riera de la Bisbal  fins a la cruïlla amb el carrer de Mossèn Jaume Urgell.

                                                        ------

20 d'agost de 2013

Us informem que, amb motiu d'unes obres a la ctra. de Valls, només es podrà circular per aquesta via en sentit Valls. L'inici d'aquest tall serà demà 21 d'agost, a les 8 h, i durarà uns quinze dies aproximadament.

Durant aquesta setmana també romandrà tallada la cruïlla entre aquesta carretera i el carrer del Progrés. Per tal de facilitar l'accés dels veïns als seus habitatges, en aquest carrer s'habilitarà un doble sentit de circulació.

 

Qualsevol modificació serà degudament informada.



©2019 Ajuntament del Vendrell