El Museu Deu del Vendrell ha programat dos tallers per als propers divendres del mes d'agost. El dia 2, a les sis de la tarda, nens de 3 a 9 anys podran conéixer la tècnica del collage amb l'activitat "Taller de collage"; i el dia 9, a les onze del matí, s'ho passaran d'allò més bé amb "Pintem pedres com l'artista Joan Descals".

Ambdós tallers formen part de tot un munt d'actes que, tant des del Museu Deu com des de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell, continuen amb la tasca de difusió de la figura de l'artista Joan Descals, per fer-la arribar d'una manera didàctica i lúdica als més petits.
D'altra banda, s'han organitzat visites dinamitzades destinades als casals d'estiu de la vila, com ara l'Escola d'Art Apel·les Fenosa, els casals del Gimnàs Record o els de l'Ajuntament del Vendrell.

Els actes entorn de Descals continuaran fins al mes de desembre, però fins llavors encara es podrà gaudir de moltes xerrades amb l'artista, tallers de temàtica nadalenca i activitats destinades al públic adult.
A més, tant al Museu Deu com a la Sala Portal del Pardo es poden veure dues exposicions amb obres inèdites del pintor.

Per tal de poder participar en els tallers infantils del mes d'agost cal incriure's al mateix Museu Deu, trucar al 977 66 63 08 o bé a través de correu electrònic museudeu@elvendrell.net. El preu de la inscripció és d'1 € per persona.



©2019 Ajuntament del Vendrell