07-22_rp_taxis2_webLa Regidoria de Mobilitat i Transport de l'Ajuntament de Vendrell ha posat a disposició dels taxistes del Vendrell diferents elements d'identificació i d'informació per millorar el seu servei als usuaris.

En primer lloc, s'ha facilitat als taxis del Vendrell un adhesiu que porta l'escut de l'Ajuntament del Vendrell i el número de la llicència del vehicle per tal de lluitar contra l'intrusisme i per poder controlar els vehicles que vénen de fora i fan serveis de taxi al terme municipal.

En segon lloc, els taxistes disposaran a partir d'ara d'uns fulls que informaran els usuaris de forma orientativa sobre els preus d'alguns dels trajectes dins del municipi i cap a altres destinacions de fora del Vendrell, la qual cosa millorarà la transparència sobre el cost d'aquest servei públic.

 

I en tercer lloc, les persones que visiten el nostre municipi i facin ús del servei de taxi també podran rebre informació turística sobre el Vendrell i les seves platges (Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs). En aquest sentit, la regidora de Mobilitat i Transport, Elisabet Rodríguez, ha explicat que "moltes vegades el taxista és la primera persona de contacte que té el visitant i, per tant, és important que tingui aquesta informació per poder actuar com un agent turístic més per promocionar l'oferta d'oci, lleure i cultura del nostre municipi".

 



©2019 Ajuntament del Vendrell