06-25_Tal_CritaswAigües de Tomoví, l'empresa mixta municipal que gestiona el Servei Municipal d'Aigües del Vendrell, ha donat 1.500 € a l'agrupació local de Càritas Parroquial per comprar unes neveres que permetin poder fer arribar el dinar a una quarantena de nens que a l'estiu es queden sense el servei de menjador de l'escola, del qual gaudeixen al llarg de l'any gràcies a les beques que tenen concedides. La setmana vinent Càritas i l'Ajuntament del Vendrell presentaran aquest projecte, que portaran a terme amb la col·laboració de la Creu Roja, Ventall i alguns restaurants del municipi.

Aquest migdia, el president d'Aigües de Tomoví, Jaume Escarré, ha lliurat el taló al president de Càritas, Joan Carles Guitart, qui ha explicat a grans trets el projecte i ha agraït aquesta aportació "molt necessària en aquests moments per a aquests nens"

 Per la seva banda, Jaume Escarré també ha explicat que aquest és el segon esforç que fa Aigües de Tomoví aquest any per ajudar les famílies que passen mals moments. "Fa uns mesos vam aprovar unes tarifes socials, més baixes, adreçades a aquells que es troben en una situació econòmica delicada. I ara fem aquesta aportació a Càritas per garantir l'alimentació de més de quaranta nens i nenes".

Escarré també ha agraït "l'enorme esforç que fa Càritas del Vendrell per ajudar els vendrellencs que ho necessiten, especialment totes les persones que de forma altruista treballen per portar endavant l'entitat". "En moments delicats com el que estem vivint- ha afegit Escarré- hem d'unir esforços i treballar plegats per col·laborar i trobar solucions".
Càritas és una entitat sense afany de lucre que desenvolupa programes dirigits als vendrellencs amb dificultats econòmiques, socials i personals, entre els quals destaquen el banc de roba Filigrana, l'atenció a les necessitats bàsiques de les famílies (ajuts i aliments, alimentació infantil i beques escolars) i el reciclatge de material (recuperació de material, derivació d'estris de segona ma i servei de préstec d'aparells ortopèdics).



©2019 Ajuntament del Vendrell