04-24_FOTOGOSSOSDELTA_webLa Comissió de Festes i l'Àrea de Festes de l'Ajuntament del Vendrell informen que per causes alienes a la organització s'han hagut de fer una petita modificació en la data de celebració dels concerts de Gossos i Bongo Botrako per les festes de Santa Anna 2013 - Festa Major del Vendrell.

El canvi ha estat motivat per problemes d'agenda d'aquests dos grups musicals. La solució ha estat satisfactòria, ja que ambdós grups han pogut intercanviar el dia previst inicialment.

D'aquesta manera, el concert de Gossos, anunciat per al 26 de juliol, tindrà lloc el 27 de juliol. I el de Bongo Botrako, previst per al 27 de juliol, es realitzarà finalment el dia 26.
Aquests són els plats forts musicals d'enguany per Santa Anna 2013 - Festa Major del Vendrell. El grup Gossos anirà acompanyat, com a cap de cartell, per la revelació musical del 2012, els tarragonins Bongo Botrako. Els Bongo Botrako van saltar a la fama sobretot per la cançó "Todos los días sale el sol", que va esdevenir himne no oficial de la selecció espanyola de bàsquet durant la darrera Eurocopa.
Gossos, després d'un any i mig fora dels escenaris, torna per presentar el seu darrer disc, Batecs. Per la seva part, Bongo Botrako presenta el seu nou àlbum, Revoltosa, que va sortir a la llum al novembre de 2012.



©2019 Ajuntament del Vendrell