El proper dissabte 8 de juny, a partir de les 10.30 h, des de la Casa nadiua de Pau Casals, s'iniciarà una de les rutes Pau Casals amb audició d'orgue programades per a aquest any 2013. Per participar-hi cal fer una inscripció prèvia.

La Casa nadiua de Pau Casals, la Vil·la Museu Pau Casals i l'Auditori Pau Casals ofereixen, conjuntament amb els Amics de l'Orgue del Vendrell, visites guiades als espais vitals del Mestre amb una audició d'orgue a l'església parroquial del Vendrell.

La visita s'inicia a la Casa nadiua de Pau Casals, on el visitant podrà conèixer com va ser la seva infantesa i la seva vinculació amb el Vendrell. La ruta continua cap a l'església acompanyats d'un guia que permetrà ampliar el coneixement sobre el passat i el present del Vendrell. A l'església el visitant podrà veure i escoltar l'orgue barroc, recentment restaurat, que el jove Pau Casals va tocar quan tenia nou anys.

Un cop finalitzada l'audició el grup es desplaçarà a Sant Salvador per gaudir de manera lliure de la visita a la Vil·la Museu Pau Casals, la seva residència d'estiueig, avui convertida en un magnífic i modern museu que mostra la trajectòria de Pau Casals com a home, músic i defensor de la pau.

El preu general d'aquesta ruta és de 10 euros. Hi ha un preu reduït de 7,5 euros per a grups de més de 15 persones, jubilats, aturats, estudiants, vendrellencs i socis del TR3SC. Per als menors de 8 anys la ruta és gratuïta.

Per fer la inscripció prèvia cal adreçar-se a:
-Casa nadiua de PauCasals, tel. 977 18 18 19;
-Vil·la Museu Pau Casals, tel. 977 6842 76;
-Coordinació de Museus (Regidoria de Cultura), tel. 977 6656 84,
o als correus electrònics visitesmuseus@elvendrell.net i infopaucasals@paucasals.org.

Per a més informació:
http://www.elvendrell.net/el-vendrell-per-temes/cultura/museus/rutes-culturals.html



©2019 Ajuntament del Vendrell