05-27_Foto_promo_2_-_Autopardia_per_lautodestrucci_webEl show total Autoparòdia per a l'autodestrucció d'aquest divendres clourà la programació estable del primer semestre del TÀG.


Aquest divendres 31 de maig, a les 22 h, la programació estable del primer semestre del TÀG, clourà amb un espectacle de l'artista vendrellenc Marc Benito.

Autoparòdia per a l'autodestrucció és un espectacle que intenta ser el pas definitiu en la creació d'un show total, en el qual es mostren moltes formes d'interpretar l'art i la vida.

Un músic crea atmosferes a temps real aconseguint que l'espectador pugui viure en primera persona un procés creatiu d'una forma molt visual, alhora que se li expliquen històries amb clau d'humor i reflexives sobre els pilars que sostenen l'opció de vida actual.


Un espectacle dirigit per Marc Benito que compta amb la dramatúrgia de diferents directors vinculats cada un a disciplines diferents, per intentar fer un treball col·lectiu que trenqui convencionalismes artístics i creatius.

Un show total amb actuacions, música, cabaret, monòlegs, diàlegs, dansa, cuplet, revista, poesia...

Marc Benito sempre ha estat vinculat amb el món de la música amb el sobrenom artístic de Respectmark. Porta 7 anys vivint a Madrid i vinculant-se amb la gent del teatre i sobretot del cabaret, fet que l'ha impulsat a dissenyar aquest últim espectacle que també construeix un pont entre la cultura artística catalana i la madrilenya.

Les entrades es poden adquirir a un preu únic de 10 euros mitjançant el servei del Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com), adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals, a la Rambla, 24 (antiga Biblioteca) en horari de 10 h a 14 h, o bé a la mateixa taquilla del teatre una hora abans de la representació.

 

Per a més informació: Patronat Municipal de Serveis Culturals, tel. 977 66 56 84.



©2019 Ajuntament del Vendrell