05-13_rp_gent_gran_lacaixa2wAquest dilluns al matí s'ha signat un conveni entre l'Ajuntament del Vendrell, la Fundació 'la Caixa' i dues de les associacions de gent gran del municipi per renovar el conveni ja existent, que recull l'oferta de cursos d'informàtica, activitats i programes adreçats a la gent gran del Vendrell.  Sota el nom de 'Gent 3.0', el Vendrell va oferir l'any passat, per primera vegada, aquests cursos que tenen com a finalitat apropar les noves tecnologies a la gent gran i impulsar una tasca de promoció i atenció a les persones amb més edat, a través del desenvolupament d'activitats de formació i la fomentació de la participació activa en la societat amb tots aquells temes relacionats amb les noves tecnologies.

Aquest conveni és una ampliació respecte l'oferta formativa de l'any anterior. D'aquesta manera, s'han incrementat els cursos amb temàtiques específiques com les xarxes socials, la creació de projectes digitals o la iniciació a les noves tecnologies.

Els cursos es realitzaran a l'Esplai de la Gent Gran del Tívoli i al del Tancat. En ambdós recintes hi ha una sala d'informàtica totalment equipada amb ordinadors, impressora, escàner i connexió a Internet, en la qual, durant l'any, ja es fan diferents cursos d'informàtica.

En els cursos generalment hi ha entre 15 i 20 inscrits, tots ells gent gran, i una dinamitzadora de la UPC és qui imparteix les classes.

El conveni l'han firmat Benet Jané, com a representant de l'Ajuntament del Vendrell; Josep Ollé i Pous i Agustí Xavier Subirats Cid, com a representants de la Fundació 'la Caixa'; Heliodoro Ramírez Jiménez, com a representant de l'Associació de la Gent Gran del Tívoli, i José Antonio Fernández Rodríguez, representant de l'Associació de la Gent Gran del Tancat.



©2019 Ajuntament del Vendrell