05-08_la_foto_angels_garriga_webLes nenes de l'escola Àngels Garriga, campiones Cruyff Court de Catalunya, i els nens de les escoles Teresina Martorell i Sagrat Cor arriben a les semifinals

El diumenge 5 de maig la ciutat d'Igualada va ser l'encarregada d'organitzar el Campionat de Catalunya Cruyff Court que enfrontava el millor equip masculí i femení de les poblacions del Vendrell, Igualada, Reus, Vilanova, Mollerussa, Sant Boi i Barcelona.

Els equips vendrellencs de l'escola Àngels Garriga –femení- i de les escoles Teresina Martorell i Sagrat Cor –masculí- van ser els encarregats de representar el Vendrell. Durant tot el matí els alumnes de les diferents escoles catalanes van demostrar en el terreny de joc la seva qualitat tècnica i els seus valors esportius de companyonia, respecte i joc net.

Tant els nois del Sagrat Cor com els de l'escola Teresina Martorell, després de disputar tres partits molt igualats, es van classificar per a les semifinals. Tot i no poder superar els seus rivals, van fer un gran paper.

La lluita i constància de l'equip femení del Vendrell, dirigit per l'entrenador David Garcia, van portar les alumnes de l'escola Àngels Garriga a disputar la final contra l'equip de Vilanova. Tots dos equips, amb el seu joc, van fer vibrar les seves aficions. Finalment l'equip vendrellenc va sentenciar el partit amb un 2-0 que els va suposar guanyar el Campionat de Catalunya.

Durant tota la jornada tres cercapromeses, un espanyol, un holandès i un anglès, representants de la Fundació Cruyff, han observat detingudament els jugadors dels diferents equips per tal de triar els jugadors i jugadores de cada població per representar Catalunya en el Campionat Europeu Cruyff Court que es disputarà al mes de juny a Igualada. Els representants vendrellencs que formaran part de la selecció catalana seran Ricard Fuente, Bilal el Bakkali i Karina Motos.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell