04-29_El_nom_webEl proper divendres 3 de maig, a les 22 h, la programació continua al Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell amb l'obra El nom.  Aquesta peça, dirigida i protagonitzada per Joel Joan, juntament amb Lluís Villanueva, Xavi Mira, Sandra Monclús i Mireia Piferrer, ens explica la història d'en Vicenç, el qual és a punt de ser pare per primera vegada als quaranta anys.

Quan és convidat a sopar a casa de la Isabel i del Pere (la seva germana i el seu cunyat), es retroba amb en Claudi, un bon amic de la infància. Mentre esperen l'Anna, la companya del Vicenç, que té el costum d'arribar amb retard, li fan tot un seguit de preguntes sobre la seva paternitat i el que això comporta, sense mai perdre el sentit de l'humor... Però quan sobtadament li pregunten si ja ha escollit un nom per al nen, la seva resposta els deixa a tots bocabadats.

Com és habitual, les portes del teatre obriran una hora abans de la representació de l'obra per permetre a aquell qui ho desitgi comprar la seva entrada, si no ho ha fet abans a través dels mitjans telemàtics (Tel-Entrada:902 10 12 12; www.telentrada.com) o bé adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals, a la Rambla, 24 (antiga Biblioteca), en horari de 10 h a 14 h.

 

La darrera parada de la programació del primer semestre del TÀG serà el divendres 31 de maig, a les 22 h, a càrrec del polifacètic artista Marc Benito, que presentarà el seu nou espectacle Autoparòdia per l'autodestrucció.



©2019 Ajuntament del Vendrell