04-25_angeltobies_006_webEl proper divendres 26 d'abril tindrà lloc al Museu Deu la segona sessió de les III Jornades Intergeneracionals. A les 17.30 h s'hi reuniran de nou avis i néts per tal d'escoltar el conte de l'Àngel del campanar i per conèixer la història de "l'àngel negre" que va venir de Vilanova, les seves restauracions, part de la seva història, la funció que té...

A més, a la sala d'exposicions temporals del Museu podran comprovar la mida de les seves ales i tocar el seu bust. De fet, un dels trets singulars de la mostra que els participants podran veure a la sala soterrani és que les fotografies estan col·locades a l'altura dels més petits.

 

El material amb què compta aquesta exposició ha estat cedit per particulars i per l'oficina de "la Caixa" de la carretera del Doctor Robert.

Per altra banda, el diumenge 28 el Museu Deu organitza una Jornada de portes obertes amb motiu del seu 18è aniversari, ja que el 29 d'abril de l'any 1995 va obrir les portes per primer cop. Així doncs, serà un bon cap de setmana per visitar les instal•lacions d'aquest important equipament que treballa per difondre la cultura a grans i petits.



©2019 Ajuntament del Vendrell