04-24_FOTOGOSSOSDELTA_webLa Comissió de Festes de l'Ajuntament del Vendrell comença a desvelar alguns dels principals actes de la Festa Major del Vendrell d'aquest any 2013. Una de les activitats més esperades de la Festa Major són les actuacions musicals.

Els plats forts d'enguany són els consagrats Gossos que estaran acompanyats, com a caps de cartell, de la revelació musical del 2012, els tarragonins Bongo Botrako. Els Bongo Botrako van saltar a la fama sobretot per la cançó "Todos los días sale el sol" que va esdevenir himne no oficial de la selecció espanyola de bàsquet durant la darrera Eurocopa.

Gossos, després d'un any i mig fora dels escenaris, torna per presentar el seu darrer disc Batecs. Per la seva part, Bongo Botrako presenta el seu nou àlbum, Revoltosa, que va sortir a la llum al novembre de 2012. Les postres d'aquesta programació musical arriben amb el grup revelació del moment, Afrochi Guawa, format per 7 músics joves
L'oferta musical no finalitza aquí ja que, gràcies a la incorporació del concurs Track del Vendrell dins dels actes de la Festa Major, també hi haurà un ampli repertori de grups del Penedès, com Balta y la Desbandada (el Vendrell), Pere Anton i Tu o Kill me Later.
La ubicació dels concerts encara està per determinar, ja que la Comissió de Festes està valorant diferents possibilitats.

La graella dels concerts és la següent:


25 de juliol

Electric Danger (guanyador del 7è Certamen de Música d'Igualada)
Afrochi Guawa (grup de versions)
Dj Marsal Ventura

26 de juliol

Track. Concurs de música del Vendrell. Final del Premi Baix Penedès, amb:
Balta i la Desbandada
Pere Anton i Tu
Wiosna

Gossos
Dj Ferry Lip & Enzo Ferrara

27 de juliol

Track. Concurs de música del Vendrell, amb:
Bitter
Apollo Flytrap
Bonobos
Trast
Banda Bandarra
Kill me Later

Bongo Botrako
Dj's



©2019 Ajuntament del Vendrell