04-19_Presentacio_campus_Victor_Tomas_webEl Pavelló Santa Maria del Mar de Coma-ruga acollirà del 30 de juny al 6 de juliol el I Campus Internacional Víctor Tomàs.

Segons va manifestar el capità del FC Barcelona, Víctor Tomàs, en la presentació del Campus que va tenir lloc el passat dijous a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell, "es tracta d'un Campus de tecnificació en què participaran tècnics d'alt nivell amb molta experiència com a entrenadors. Jo mateix formaré part activa del cos tècnic i supervisaré els entrenaments de grup, els específics en funció de la posició en què juga cada nen o nena i els partits que es disputaran durant les tardes al pavelló".

Roger Almunia, director del Campus, va donar a conèixer els aspectes organitzatius de les activitats que es desenvoluparan entre el Pavelló de Santa Maria del Mar i la platja de Coma-ruga. Com a activitat complementària, els nens gaudiran d'una sortida a un parc aquàtic.

 

Durant l'acte de presentació el regidor d'Esports, Sergi Teruel, va agrair a l'empresa Open Master Sports haver triat per tercer any consecutiu els barris marítims del Vendrell per realitzar un campus d'handbol, ja que aquestes iniciatives ajuden a fomentar l'activitat econòmica del municipi. Teruel va explicar que "el cost del lloguer de les instal·lacions esportives que pagarà l'empresa organitzadora del Campus seran destinats a becar els jugadors de l'Escola d'Handbol del Vendrell, com a reconeixement a la feina que aquesta entitat fa durant tot l'any amb els equips de la base, i posar a l'abast dels nostres esportistes un campus de tecnificació que per a qualsevol nen suposa un cost de 585 €.



©2019 Ajuntament del Vendrell