OME-wEls dissabtes 13 i 20 d'abril les escoles bressol municipals obriran les portes a tothom qui vulgui conèixer-les més de prop i, d'aquesta manera, facilitaran la decisió d'inscriure-hi els fills menors de tres anys. Concretament, el dissabte 13 d'abril ho faran l'escola bressol El Puig i l'escola bressol Ralet, Ralet, de les 9.30 h a les 13.30 h, mentre que el dissabte 20 d'abril obriran l'escola bressol El Botafoc, l'escola bressol Mestral i l'escola bressol Vent de Migjorn, també en horari de 9.30 h a 13.30 h.

L'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) del Vendrell atendrà les peticions de preinscripció per a les escoles bressol municipals des del proper 22 d'abril fins al divendres dia 3 de maig.

En el termini de dues setmanes, els pares i mares que tinguin al seu càrrec infants de 0 a 3 anys podran triar entre les cinc escoles bressol municipals del Vendrell i preinscriure-hi els infants. Els impresos per formalitzar les preinscripcions i la informació necessària per fer-ho ja estan disponibles tant a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), a la Rambla, 24, com a cadascuna de les escoles bressol municipals i al web www.elvendrelleduca.cat. L'entrega de l'imprès i la documentació necessària (còpia i original del DNI del responsable, del llibre de família i de la targeta sanitària individual del nen) es podrà fer a l'OME. Els pares i mares que vulguin portar els seus fills a escola bressol municipal Vent de Migjorn de Coma-ruga poden fer-ho indistintament a l'OME o a la mateixa escola.

Un cop tancada la preinscripció, el 13 de maig es publicaran les llistes provisionals baremades i els dies 14 i 15 es podrà presentar una reclamació a l'OME en cas de no estar d'acord amb aquestes llistes. El 20 de maig es publicarà la llista definitiva i la matriculació es podrà tramitar, únicament a l'OME, del 3 al 7 de juny, tal com estableix el calendari oficial de matriculacions.

Les escoles bressol municipals són un total de cinc: El Puig (c/ Ramon d'Abadal, 1), Ralet, Ralet (c/ Ribera d'Ebre, 13), Mestral (c/ Conflent, 111), El Botafoc (av. Baix Penedès, 90-96) i Vent de Migjorn (c/ Ocells, s/n).



©2019 Ajuntament del Vendrell