03-28_intergeneracional_webEl proper dimarts s'obren les inscripcions per participar a les III Jornades Intergeneracionals "Avi, porta el teu nét' Nét, portael teu avi". 

El Museu Deu i l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell organitzen les III Jornades intergeneracionals que porten per títol "Avi, porta el teu nét! Nét, porta el teu avi!".

Totes les activitats d'aquestes jornades són gratuïtes i es realitzen al Museu Deu. Per prendre-hi part cal inscriure's prèviament, tant si es vol assistir a totes les activitats o només a alguna en concret. Les inscripcions es poden realitzar del 2 al 10 d'abril al mateix Museu Deu (plaça Nova 6, tel. 977 66 63 08, a/e:museudeu@elvendrell.net) o a l'Àrea de Gent Gran (Esplai de Gent Gran del Tívoli, 2n pis, tel. 977 15 43 16).

Les tres activitats preparades per a aquestes jornades estan dissenyades al voltant de la figura de l'Àngel de Tobies del Vendrell.

D'aquesta manera, el divendres 19 d'abril a partir de les 17:30 h es realitzarà la primera activitat que consistirà en un recorregut des de la plaça de Francesc Macià fins al Museu Deu on es podran conèixer més detalls sobre la figura de l'Àngel en una interessant exposició.

En la següent activitat, que tindrà lloc el divendres 26 d'abril ales 17:30 h, es podrà veure un audiovisual del NO-DO de l'any 1958, L'Àngel negre, i es completarà amb una explicació dinamitzada de la història del'Àngel, així com de la baixada de l'escultura que es va realitzar el mes de juliol del 1998 i la posterior pujada del novembre del mateix any. A més, els avis podran transmetre als infants els seus coneixements i records respecte aquesta figura tot establint una conversa mentre es fa un taller retallable de l'Àngelde Tobies.

El divendres 3 de maig a la tarda, sota el nom "Un àngel de festa",es produirà la cloenda de les Jornades, on avis i néts podran gaudir plegats de diferents activitats així com d'un berenar de pa amb xocolata.

Desde l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell es valora positivament l'èxit obtingut en les edicions anteriors, fet que motiva la voluntat de potenciar aquest projecte intergeneracional que vol reforçar la relació familiar entre avis i néts.

Cartell

 



©2019 Ajuntament del Vendrell