02-12_regidor_hisenda_webL'Ajuntament del Vendrell va celebrar ahir al migdia un Ple extraordinari en què es va aprovar, per unanimitat, una modificació d'un article de l'Ordenança fiscal de l'impost sobre béns immobles (IBI) de l'exercici 2013.

Concretament, el Ple va acordar incorporar un nou apartat a l'article 5 de l'Ordenança que diu textualment: "Gaudiran d'una bonificació del 95% de la quota íntegra de l'Impost de Béns Immobles en els quals es desenvolupin activitats econòmiques que siguin declarades d'especial interès o utilitat municipal per concórrer circumstàncies socials, culturals, historicoartístiques i de foment de l'ocupació que justifiquin aquesta declaració d'acord amb els criteris que la corporació municipal estableixi".

Segons va explicar el regidor d'Hisenda, Joan Maria Diu, aquesta modificació ve donada per la possibilitat que la Llei estatal 16/2012, de 27 de desembre, atorga als ajuntaments perquè incorporin aquestes bonificacions.

Aquest acord provisional s'exposarà al públic durant 30 dies per tal que les persones interessades puguin examinar l'expedient i, si ho consideren oportú, presentar-hi al·legacions.

Un cop aprovada aquesta modificació, l'Ajuntament del Vendrell elaborarà un reglament amb els criteris que detallaran quines condicions han de complir els immobles perquè els seus titulars puguin sol·licitar aquesta bonificació. El Reglament també haurà de ser aprovat pel Ple de la corporació.



©2019 Ajuntament del Vendrell