02-01_fitur_webEl Vendrell ha estat present a la fira de turisme de FITUR de Madrid a través del conveni còrner del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona-Costa Daurada. Aquest certamen es va inaugurar el 30 de gener, restarà obert fins al diumenge 3 de febrer i té previst rebre més de 200.000 visitants professionals.

L'oferta turística del Vendrell està representada a l'estand de la marca turística Costa Daurada, juntament amb gran varietat de productes com ara el turisme cultural, esportiu, gastronòmic, nàutic, litoral i de salut i benestar que ofereix el municipi.

Parlar de Fitur és parlar de la trobada dels professionals del turisme per definir les línies de treball, estratègies i aliances empresarials amb la finalitat de dinamitzar i reforçar l'activitat turística, innovant per atendre les canviants demandes del mercat. Institucions promotores, empreses operadores en la gestió i desenvolupaments turístics internacionals tenen el seu punt de trobada a Madrid a Fitur.

En aquest sentit, es van mantenir contactes amb operadors de turisme rus per planificar trobades al Vendrell per poder-los ensenyar in situ l'oferta turística del municipi. Aquestes trobades ja s'inicien el proper divendres amb NT Incoming. D'altra banda, la regidora de Turisme, Àngels Turdiu, es va reunir amb el director de l'Agència Catalana del Turisme, Xavier Espasa, per continuar treballant en la definició del Vendrell com a destinació turística familiar.



©2019 Ajuntament del Vendrell