01-28_rp_tag_webAquesta setmana s'ha presentat la nova temporada del Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG), la corresponent al primer semestre de l'any.

Tal com va explicar Albert Solé, regidor de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell, "la voluntat és continuar oferint espectacles de qualitat, tot i la situació econòmica actual". Segons el mateix Solé, "hem reduït el nombre d'obres i s'han posat uns preus de les entrades assequibles perquè les famílies ho tinguin més fàcil per poder anar al teatre a distreure's".

En total, seran set espectacles que tindran lloc entre el 24 de febrer i el 31 de maig. La programadora del TÀG, Ció Pallarès, va fer-ne una breu explicació de cadascun. El programa s'inicia el diumenge 24 de febrer amb l'espectacle familiar La Bèstia de la Mar Salada, de la Companyia Parella de 2, una història d'un vell mariner i del seu fidel ajudant que naveguen pels cinc oceans per capturar una temuda bèstia marina. El divendres 15 de març, Mercè Sampietro i Eduard Iniesta representaran l'obra 9 maletes, un joc teatral i musical amb un toc de comèdia. El diumenge 7 d'abril, la imaginació, el joc, la música i l'humor seran els millors ingredients de l'espectacle familiar Llepafils, interpretat per Xavi Idàñez i Txell Botey. El divendres 12 d'abril es podrà gaudir del nou espectacle del Màgic Andreu, que fa un repàs de vivències i experiències al llarg dels seus 33 anys com a professional de la màgia. El divendres 3 de maig, el TÀG acollirà la producció de Focus El nom, comèdia dirigida per Joel Joan i interpretada per ell mateix, juntament amb Lluís Villanueva, Xavi Mira, Sandra Monclús i Mireia Piferrer. El dijous 16 de maig, 400 cantaires d'escoles del Baix Penedès pujaran a l'escenari en una nova edició de Cantània per interpretar la cantata Ha passat un àngel, sota la direcció de Josep Prats i Elisenda Carrasco. I el divendres 31 de maig, el vendrellenc Marc Benito presentarà el seu espectacle Autoparòdia per l'autodestrucció, un "xou total" que inclou música, cabaret, monòlegs, diàlegs, dansa, cuplet, revista i poesia.


Les entrades es podran adquirir de forma anticipada al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24), a la taquilla del TÀG una hora abans de la representació i al Tel-Entrada (tel. 902 10 12 12 i web www.telentrada.com). Les entrades dels espectacles infantils (sessió sense numerar) es podran adquirir a les oficines del Patronat Municipal de Serveis Culturals durant la mateixa setmana de la representació, o bé a les taquilles del teatre una hora abans de començar l'obra.


Programa

 

Més informació: Web del Teatre Municipal Àngel Guimerà

 

 

 

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell