01-14_nous_vehicles02_webAvui al matí, a les dependències de la Policia Municipal del Vendrell, s'han presentat els vehicles nous que renoven el parc mòbil. Es tracta de tres Peugeot 308 que substitueixen tres cotxes que ja tenien una antiguitat de tres anys i que acumulaven uns dos-cents cinquanta mil quilòmetres cadascun.

Dos d'aquests vehicles tenen mampara per poder portar persones detingudes a la part del darrere. El cap de la Policia local ha destacat que "entre els models homologats per poder portar aquesta mampara, s'ha escollit l'opció més econòmica". A més, aquests cotxes nous incorporen un sistema d'aturada del motor que permet estalviar combustible quan es fan aturades durant la circulació del vehicle, com, per exemple, en un semàfor en vermell. Quan s'inicia la marxa, automàticament el motor es torna a posar en funcionament.

D'altra banda, el regidor de Policia Municipal, Joan M. Diu, ha explicat que "aquesta renovació del parc mòbil permet mantenir els torns de vigilància a tot el terme municipal i, així, poder continuar donant un servei prioritari a la seguretat ciutadana".



©2019 Ajuntament del Vendrell