foto_marato_2012bwL'organització del concert dels grups de l'Escola Municipal de Música Pau Casals va aconseguir reunir un total de 697,01 euros a través de les aportacions dels assistents a l'esdeveniment que va tenir lloc aquest diumenge. Aquesta recaptació anirà destinada íntegrament al fons de La Marató de TV3, que enguany ha estat destinada a la lluita contra el càncer.

El concert va estar protagonitzat pel conjunt de guitarres de nivell mitjà, sota la direcció de Juan Becerra; el grup de vent, dirigit per Joan Soler, i l'orquestra de nivell mitjà, amb Xavier Pagès al capdavant. Els tres conjunts van oferir un ampli repertori de peces, des de les sonoritats celtes del conjunt de guitarra fins a les danses àrabs o el cancan de l'orquestra de nivell mitjà, passant per alguna peça nadalenca i la banda sonora d'una pel·lícula, ofertes pel grup de vent.

Des de l'organització de l'acte, el regidor de Cultura, Albert Solé, ha volgut destacar "l'esperit solidari dels vendrellencs i vendrellenques que, malgrat l'època de crisi en què vivim, han volgut aportar el seu granet de sorra a aquesta gran tasca que es fa des de La Marató en favor de la investigació mèdica".



©2019 Ajuntament del Vendrell