encesa_enllumenat_nadal_01wEl passat divendres 30 de novembre l'Ajuntament del Vendrell, juntament amb el CIT, va inaugurar l'enllumenat de Nadal 2012, per tal de donar l'ambient nadalenc típic d'aquestes dates als carrers de la vila.
La Regidoria d'Enllumenat de l'Ajuntament del Vendrell informa els veïns que aquest any s'ha
aconseguit un estalvi important en el cost dels diferents punts de llums nadalencs, reflectit en una baixada del 20% sobre el pressupost establert i un increment del 30% dels punts de llum instal·lats inclosos en el pressupost.
Coneixedors de la preocupació pel medi ambient, la contaminació lumínica i l'estalvi energètic,
aquest any s'han instal·lat llums de baix consum i tecnologia LEDS, optimitzant així un important impacte en els aspectes anteriorment citats.
L'horari d'encesa de l'enllumenat de Nadal, per qüestions tècniques, coincideix amb l'horari d'encesa i apagat de l'enllumenat públic, ja que en aquests moments el cost d'adequar un sistema amb discriminació horària supera econòmicament l'actual consum que representa no tenir-lo i, per altra banda, és una despesa que en aquests moments no es pot assumir. Actualment, aquesta Regidoria està fent un estudi, que valora la possibilitat, entre altres, que en propers anys es pugui instal·lar un sistema autònom d'enllumenat nadalenc alternatiu a l'enllumenat públic.
L'Ajuntament també vol agrair la col·laboració de les diferents urbanitzacions i entitats del Vendrell en l'enllumenat de Nadal.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell