12-04_imatge_bici_marato_webL'edició 2012 de La Marató de TV3 es farà diumenge 16 de desembre i estarà dedicada al càncer.


El mateix diumenge que es farà La Marató de TV3, s'hi podrà col·laborar fent un recorregut en bicicleta pel terme municipal del Vendrell. Aquesta activitat esportiva solidària, organitzada pel Patronat Municipal d'Esports del Vendrell, el Consell Esportiu del Baix Penedès i la Penya Ciclista Baix Penedès, amb la col·laboració d'entitats esportives i les AMPA de les escoles del Vendrell, està adreçada a infants i adults. El recorregut, de 7 quilòmetres de distància, tindrà inici i final a l'avinguda del Camp d'Esports i es convoca els participants a les 10 h per poder fer la sortida puntualment a les 10.30 h (es preveu que l'arribada serà a les 12 h).

 


La quota de participació és de 3 euros (inclou un entrepà i aigua) i la venda de tiquets es fa a través del Patronat Municipal d'Esports del Vendrell, del Consell Esportiu del Baix Penedès i de les AMPA de les escoles del municipi. Els diners que s'hi recaptin seran ingressats al compte de la Fundació La Marató de TV3.

El regidor d'Esports, Sergi Teruel, ha explicat que el recorregut és assequible per a tothom i espera que hi hagi molta participació. D'aquesta manera, afegeix, "el Vendrell aportarà el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer col·laborant amb La Marató de TV3".

Cartell



©2019 Ajuntament del Vendrell