Aquesta passada nit, en una intervenció de la Policia Municipal, s'ha aconseguit detenir tres presumptes autors d'un robatori a l'interior d'un habitatge de la urbanització del Francàs.


Dos dels detinguts han estat identificats quan la patrulla els ha vist sortir del jardí d'una casa, saltant la tanca. La tercera persona ha estat detinguda a l'interior de l'habitatge, al qual els tres detinguts hi havien accedit pujant pel balcó i forçant la finestra.

Els detinguts, de nacionalitat espanyola, responen a les inicials A.D.G., de 22 anys i veí de Badalona; C.J.R., de 27 anys i veí de Tarragona, i M.L.M., de 21 anys i veí de Tarragona. Les tres persones passaran a disposició judicial.

Cal destacar que aquetes detencions són fruit d'un dispositiu endegat perquè es tenia coneixement que s'estaven produint fets delictius per la zona del Francàs, i també pel terme de Roda de Berà, i que els presumptes autors eren dues o tres persones joves. Finalment, la Policia Municipal del Vendrell els ha pogut detenir mentre duien a terme una de les seves accions delictives, dins d'una operació coordinada amb els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Roda de Berà.



©2019 Ajuntament del Vendrell