11-06_sorteig_comer_tancat04_webAvui al migdia ha tingut lloc el sorteig dels quatre lots de la campanya comercial "Dóna vida als barris", promoguda pel Grup de Comerciants del Barri de França, el Tancat i Mas d'en Gual, que ha comptat amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Vendrell i del Pla de Barris.

Al sorteig hi han participat totes les persones que han comprat en el centenar de comerços adherits a la campanya i que van deixar les seves dades al tiquet a l'hora de fer la compra. Els quatre lots que s'han sortejat contenen productes aportats pels mateixos establiments i, també, entrades de museus del Vendrell, tiquets de l'Aula Aquàtica de la Reserva Marina de la Masia Blanca i productes dels cellers de la comarca (Augustus, Jané Ventura i Mil·liari).

Les guanyadores i el guanyador del sorteig han estat:
-del lot 1, Maribel León – Sílvia Sala, amb un tiquet de Jamón Bar;
-del lot 2, Líbia Orrea, amb un tiquet de Calçats Pass;
-del lot 3, Fernando, Pibe, amb un tiquet d'El Picagol,
-i del lot 4, Loli, amb un tiquet de Perruqueria Unisex.

El lliurament dels lots tindrà lloc el dimarts 13 de novembre, a les 16.30 h, a l'Herboristeria Emi, establiment on estan exposats.

L'objectiu de la campanya ha estat donar a conèixer el teixit comercial dels barris de França, el Tancat i Mas d'en Gual, i promocionar el comerç de proximitat. En aquest sentit, la representant del Grup de Comerciants del Barri de França, el Tancat i Mas d'en Gual, Rita Velasco, ha explicat que "la campanya ha funcionat molt bé, tant en participació per part dels comerciants com per l'interès mostrat per part dels clients pel sorteig dels lots". Des de l'Ajuntament del Vendrell, el regidor de Promoció Econòmica, Jaume Escarré, ha manifestat que "cal destacar l'important volum de tiquets que s'han recollit per participar en aquest sorteig, la qual cosa vol dir que la campanya ha ajudat per generar més moviment i més activitat econòmica als comerços de la zona".

Establiments adherits a la campanya

 



©2019 Ajuntament del Vendrell