El Servei Municipal de Català del Vendrell organitza un Taller de tècniques de redacció de textos adreçat a totes aquelles persones que vulguin aprendre a redactar millor, perfeccionar la redacció dels textos que han d'elaborar habitualment o simplement fer un repàs pràctic de llengua catalana.

El curs començarà el 4 de desembre, finalitzarà el mes d'abril i tindrà lloc cada dimarts de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 del vespre a les dependències del Servei de Català (antiga Escola de Música). Les classes les impartirà la periodista i professora de català M. Pilar López Serra.

 

Aquests tallers de redacció consten de 5 mòduls diferents, independents entre si. Els mòduls I, II i III ja s'han organitzat al Vendrell en altres ocasions amb bona acceptació, i enguany es programa el mòdul IV. En aquestes classes, que són eminentment pràctiques, es donen les pautes per a la redacció de qualsevol classe de document que interessi als alumnes i alhora es repassa la gramàtica catalana.

S'hi poden inscriure totes aquelles persones que hagin cursat anteriorment el nivell C o D de català. Per matricular-s'hi, cal adreçar-se al Servei de Català (c/ Isidre Ribas, 2, tel. 977 15 54 70, c/e: catala@elvendrell.net) del 5 al 30 de novembre, de dilluns a divendres de 10 a 3.



©2019 Ajuntament del Vendrell