10-29_no_alcohol_webLa campanya informativa "Veus el que beus?" arriba als instituts del Vendrell. Des del proper dilluns 5 de novembre i fins al 16 d'aquest mateix mes, els alumnes de segon d'ESO dels instituts Baix Penedès, Andreu Nin i Mediterrània del Vendrell participaran en una sèrie de xerrades preventives per conscienciar aquest sector de la població sobre els problemes que pot ocasionar el consum d'alcohol.

Sota el lema "Veus el que beus?", i per tal de commemorar el Dia Mundial Sense Alcohol, que se celebra el 15 de novembre, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell posa en marxa, un any mes, aquesta campanya de sensibilització vers el consum d'alcohol, que compta amb la col·laboració de l'Associació d'Alcohòlics Anònims.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és fer reflexionar el col·lectiu de joves sobre el consum abusiu de begudes alcohòliques, i alhora crear noves actituds i hàbits entre la població jove vers l'alcohol, com aprendre quan la beguda comença a ser un problema.

Aquesta acció s'organitza cada any i té molt bona acollida als instituts on es duu a terme.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell