10-24_Trifulkes_webL'actualitat política i social de Catalunya i la història del país s'uneixen en una obra de teatre musical estrenada amb molt d'èxit el passat mes de febrer al Teatre Nacional de Catalunya. Amb la garantia de ser una peça basada en una obra de l'escriptor Víctor Alexandre, Trifulkes de la KatalanaTribu es podrà veure aquest divendres 26 d'octubre a les 22 h al Teatre Municipal Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell.

L'obra és apta per a tots els públics (a partir de vuit anys) i, de fet, té un component didàctic força evident, ja que, per una banda, explica de manera breu la història de Catalunya i, per l'altra, representa un alegat en favor de la integració de l'immigrant i la posada en valor d'un país amb clara vocació acollidora.

Trifulkes de la KatalanaTribu s'inicia amb la presència de la Nguéa, una catalana d'origen africà que ha d'estudiar la història de Catalunya per a un examen. Per preparar-se d'una manera més divertida, s'emporta la seva àvia, que acaba d'arribar de Guinea Equatorial, al Museu d'Història de Catalunya. L'àvia no entén el català i la Nguéa se les haurà d'empescar per fer-li entendre els avatars d'aquest país tan fascinant, amb ironia, música i molt humor.

Com és habitual, les portes del teatre obriran una hora abans de la representació de l'obra per permetre a aquell qui ho desitgi comprar la seva entrada, si és que no ho ha fet ja a través dels mitjans telemàtics (Tel-Entrada: 902 10 12 12 i www.telentrada.com) o bé adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals, a la Rambla, 24 (antiga Biblioteca), en horari de 10 h a 14 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell