10-16_ple_webEn el Ple ordinari celebrat avui a la tarda a l'Ajuntament del Vendrell s'ha arribat als següents acords:

Per unanimitat, s'ha acordat l'aprovació de la proposta d'aplicació del Reial Decret Llei 20/2012 als processos d'incapacitat temporal del personal al servei de la Corporació.

Per unanimitat, s'ha acordat l'aprovació inicial de la proposta de modificacions de crèdit per crèdits extraordinaris finançat amb el romanent de tresoreria per a despeses generals, proposades en l'expedient 1P/2012 tramitat per la Fundació Pública Municipal Deu Font.

Per unanimitat, s'ha aprovat l'esmena a la totalitat amb text alternatiu presentada per l'equip de govern a la moció de PxC per tal de millorar la transparència de la informació municipal i la comunicació pública. Els acords del text alternatiu són els següents:
1- Que l'Ajuntament del Vendrell s'adhereixi als principis del Decàleg de bones pràctiques de la comunicació local pública, per tal que els mitjans de comunicació local de titularitat pública -butlletí d'informació municipal, ràdio, televisió i web municipals- respectin els principis d'aquest decàleg.
2- Ampliar la informació de la web municipal en aquells aspectes que tècnica i jurídicament sigui possible per tal de millorar la posició de l'Ajuntament del Vendrell en el rànquing dels indicadors de l'estudi "Bones pràctiques de la Comunicació Pública Local de Catalunya", així com per continuar ampliant la informació que l'Ajuntament ofereix sobre la seva activitat i afavorir la participació ciutadana en el control democràtic.
3- Informar el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural del Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB d'aquest acord, així com d'aquells indicadors que malgrat que ja s'estan complint no consten en el darrer mapa publicat.



©2019 Ajuntament del Vendrell