10-16_fira_estands_rambla02_webMalgrat la situació de crisi econòmica i la pluja de divendres a la tarda, des de l'organització de la Fira es fa un balanç positiu perquè tant dissabte com diumenge hi va haver molta concurrència de visitants que van poder gaudir de tots els sectors de l'exposició.

Segons la regidora de Promoció Econòmica, Àngels Turdiu, "les empreses també en fan un balanç positiu". Durant aquests quatre dies de certamen comercial, Turdiu va agrair als expositors l'esforç que han fet per venir al Vendrell i fer possible tirar endavant un any més la Fira de Santa Teresa.

Pel que fa a la Mostra de Cerveses Catalanes i Internacionals i a les Degustacions gastronòmiques, també se'n fa una valoració positiva. A la Mostra de Cerveses Catalanes i Internacionals s'han pogut mantenir nivells de vendes de tiquets semblants a fa dos anys, uns 2.500, els quals s'haurien pogut superar si no s'hagués perdut la tarda de divendres a causa de la pluja. I la novetat de les Degustacions gastronòmiques també va tenir un mateix nombre de tiquets venuts, la qual cosa demostra l'acceptació dels visitants cap a aquest nou format de promoció de la gastronomia local.

Àngels Turdiu també ha ressaltat la bona acollida de les activitats paral·leles de la Fira, que han inclòs propostes culturals i lúdiques per a tots els gustos. En aquest sentit, cal destacar la diada castellera, amb una gran actuació dels Nens del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell