10-03_Premis_concurs3wEl passat 28 de setembre, amb motiu de la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni, va tenir lloc a la Sala Portal del Pardo del Vendrell el lliurament de premis i la inauguració de l'exposició de les obres presentades al XIV Concurs de Fotografia "Elements ceràmics aplicats a l'arquitectura dels municipis del Baix Penedès", organitzat pel Museu Arqueològic del Vendrell.

Els premis han quedat de la següent manera:

Primer premi, amb 250 €: Jordi Serra Mañosa, per la foto Cal Camallarg
Segon premi, amb 200 €: Domènec Freixedes Ventosa, per la foto Verd
Tercer premi, amb 150 €: Hans Jussen, per la foto Carrer Nou

El nombre d'obres presentades al Concurs d'enguany suma un total de seixanta fotografies, fetes per vint-i-tres concursants.
Molts autors i autores són habituals del Concurs, però també hi ha hagut la incorporació de nous participants. Els municipis de procedència dels autors són: el Vendrell, Vilafranca del Penedès, Igualada, Calafell, Cunit, Castellar del Vallès, Puigdàlber, la Ràpita i les Peces.

Tant les obres premiades com les obres participants estaran exposades a la Sala Portal del Pardo (c/Major, 20, del Vendrell) fins al 4 de novembre de 2012.

Les obres no premiades podran ser recollides al Patronat Municipal de Serveis Culturals del Vendrell (la Rambla, 24) durant tot el mes de novembre de 2012.



©2019 Ajuntament del Vendrell