06-20_3r_premi_2001_webEl proper 28 de setembre, a les 7 de la tarda, tindrà lloc a la Sala Portal del Pardo (carrer Major, 20, del Vendrell) el lliurament de premis i la inauguració de l'exposició de les obres presentades al XIV Concurs de Fotografia, amb el títol "Elements ceràmics  aplicats a l'arquitectura dels municipis del Baix Penedès", la qual romandrà oberta fins al 4 de novembre de 2012. Com cada any, el Concurs compta amb la col·laboració del Grup Fotogràfic del Vendrell.

Aquest acte s'organitza amb motiu de la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni, impulsades pel Consell d'Europa, amb el suport de la Unió Europea. A Catalunya, aquestes Jornades compten, a més, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis i Comarques i la Federació de Municipis de Catalunya.

Tot seguit, i en el mateix indret, s'inaugurarà l'exposició de les obres dels ceramistes guanyadors de la VI Biennal de Ceràmica del Vendrell. En el mateix acte es presentarà el llibre i el catàleg d'aquestes obres.



©2019 Ajuntament del Vendrell