08-20_SAJB_Ok1_webEl proper 29 d'agost a les 20 h, fora de la programació habitual de l'Auditori Pau Casals, tindrà lloc un concert extraordinari de la Sant Andreu Jazz Band, dirigida per Joan Chamorro i que comptarà com a convidat amb el saxofonista de Nova Jersey Scott Robinson, considerat l'Ambaixador del Jazz l'any 2001.

La Sant Andreu Jazz Band és una formació nascuda el 2006 al barri de Sant Andreu (Barcelona) sota la direcció de Joan Chamorro, formada per joves d'entre 7 i 18 anys i considerada la big band més jove d'Europa. El seu repertori està format per més de 50 temes en constant renovació, en el qual es troben peces de diferents èpoques.

 

El seu debut oficial va ser al Festival Internacional de Jazz de Terrassa dins l'apartat de jazz jove. L'any següent van tornar al Festival Internacional de Jazz de Terrassa i al Festival de Jazz de Barcelona, primer a l'Auditori i després compartint escenari amb la Locomotora Negra al Palau de la Música.

A partir d'aquell moment, la seva participació en festivals de jazz com els de Barcelona, Tarragona, Andorra, Girona, Terrassa, Arenys de Mar o Granollers, fa que la SAJB es consolidi com a projecte pedagògic musical, reconegut i avalat per músics de renom internacional com Jesse Davis, Terrel Staford, Dick Oatts, Kenn Peploswky, Bobby Gordon, Perico Sambeat, Ricard Gili o Ignasi Terraza, entre d'altres.

Les entrades estan a la venda al Telentrada de CatalunyaCaixa i a la mateixa taquilla de l'Auditori Pau Casals. Per a més informació, es pot consultar el web www.auditoripaucasals.cat o trucar al telèfon 977 68 34 68.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell