07-22_2n_Torneig_de_Pdel_Festa_Major_del_Vendrell_2012_015_webEntre els dies 18 i 22 de juliol s'ha disputat, a les instal·lacions del complex esportiu Club Tennis Vendrell, el 2n Torneig de Pàdel Festa Major del Vendrell, en el qual van participar un total de 22 parelles de les categories 1a i 2a masculina i femenina.

Aquest torneig, que s'ha consolidat després de la primera edició de l'any passat, està organitzat pel Vendrell Pàdel Club i compta amb la participació de parelles del Vendrell, de la comarca i de la resta de la província.

Aquest any cal destacar, per un costat, la participació femenina, que l'any passat no hi va ser i, per altre costat, el gran nivell de joc, sobretot de les semifinals i finals del torneig, les quals van ser molt disputades i inclús brillants.

 

La victòria final, en la categoria masculina absoluta, va ser per a la parella formada per Sergio Montero i Marc Andrés, que en una magnífica final, de més de dues hores de durada, van aconseguir imposar-se en el tercer set de desempat amb un tie break apassionant, que es va decantar finalment al seu costat per 11-9, davant de la parella formada per Lluís Ramos i Ton Rovirosa, que van ser uns dignes subcampions del torneig. El resultat va ser de 4-6, 6-4 i 7-6.

Pel que fa a la 2a categoria masculina, el triomf va ser per a la parella formada per Josep M. Marcé i Francesc Mercadé, el quals es van imposar, per un doble 6-4, a la parella formada per Horacio Utge i Abel Viso.

Pel que fa a la categoria femenina, que es va realitzar tipus lligueta, el triomf final va ser per a la parella formada per Emma Bursa i Natàlia Martínez, i les subcampiones van ser la parella formada per Mònica Campabadal i Coro Matas.

Per últim, en la categoria masculina, en el grup de consolació, es va imposar la parella formada per Josep Palau i Pau Palau.

El lliurament de trofeus va comptar amb la presència del regidor d'Esports del Vendrell, Sergi Teruel, i del president del Vendrell Pàdel Club, Josep Maria Gual, els quals van agrair a tots el participants el gran nivell i l'esportivitat exhibits durant els cinc dies de Torneig i, sobretot, el brillant nivell de joc de les finals que s'acabaven de disputar.



©2019 Ajuntament del Vendrell