07-06_habitatge05_webL'Agència de l'Habitatge de Catalunya dins del programa Pla de xoc ha ofert onze habitatges de lloguer assequible, en règim de protecció oficial, al Vendrell. D'aquests onze pisos, vuit són en règim de lloguer i els altres tres de lloguer amb opció de compra.

Els vuit pisos en règim de lloguer estan ubicats al carrer de Narcís Monturiol i disposen d'una i dues habitacions amb plaça d'aparcament. El seu preu oscil·la entre els 169 i els 218 euros al mes. En canvi, els tres pisos de protecció oficial de lloguer amb opció de compra estan situats al carrer de Pere Quart. Són habitatges de quatre habitacions, amb traster i plaça d'aparcament, i s'hi pot accedir a un preu de 343 euros al mes. Si es realitza la demanda de l'opció de compra abans dels primers cinc anys de lloguer, s'aplicarà al preu de venda una deducció corresponen al 100% de les quanties abonades en concepte de renda.

 

Del mes de febrer al mes de març es va obrir el període per presentar les sol·licituds, junt amb la documentació requerida, per a cada una de les dues promocions. Per als pisos de règim de lloguer es van admetre 43 sol·licituds, mentre que les del lloguer amb opció de compra van ser 19.

El passat dimecres de 27 de juny es va fer el sorteig públic entre les 62 persones que complien els requisits; a més, la resta d'aspirants es van ordenar en una llista d'espera per si hi hagués alguna baixa a posteriori. Avui divendres 6 de juliol, a les 12 h, ha tingut lloc el lliurament de les claus dels habitatges a les onze persones que van resultar adjudicatàries del sorteig, a càrrec de l'alcalde del Vendrell, Benet Jané, del secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament del Vendrell, Martí Carnicer, el cap del Servei Territorial d'Habitatge a Tarragona, Joan-Vianney, i la regidora de Ciutadania, Eva Moreno.



©2019 Ajuntament del Vendrell