06-26_YOU__US_MUSIC_CLUB_foto_general_webL'estiu ja és aquí, i amb ell arriben els tradicionals concerts al jardí del Museu Deu. En aquesta ocasió, el proper dissabte 30 de juny, a les 19 h, els encarregats d'amenitzar la vetllada seran els alumnes de l'escola Músics del Vendrell, concretament el club musical You and Us Music.

El concert, que té una durada aproximada de setanta minuts, pretén ser una combinació de música, cant i espectacle teatral. Totes les peces que s'hi interpretaran, que són dels anys 80 i 90, tindran l'acompanyament d'un combo (piano, guitarra, baix i bateria) i comptaran amb la presència d'elements d'attrezzo. A més, com a fil conductor, entre peça i peça un narrador recordarà els moments més interessants de cada època mentre explica anècdotes sobre les cançons que es canten al concert i els seus intèrprets originals. Els alumnes que participaran en el concert són: Anna Franch, Marina Ferrer, Andrea Huerta, Ariadna Lamiel, Carla Ponce, Laura Vargas i Judit Rius a les veus; Aleix Ramon i Marc Deumal a les guitarres; Àlex Jordi al piano; Jordi Gol al baix, i Tomàs Gayo a la bateria. El concert tindrà lloc al jardí del Museu Deu, i l'entrada és gratuïta.

 

D'altra banda, el Museu Deu ja prepara els actes per al proper mes de juliol. Així doncs, el divendres 6 de juliol hi ha programat el taller "Camí de petjades", que anirà a càrrec de la vendrellenca Laura Tous. Aquest taller es realitzarà en dues sessions. La primera sessió, que serà a les 18 h, està adreçada als infants de 7 a 10 anys per tal que juguin amb la pintura i creïn un camí de taques molt divertit, mentre que la segona sessió, exclusivament per a adults, serà a les 20 h. En aquest cas, es tractarà l'estampació i l'experimentació amb la pintura, i per acabar es reflexionarà sobre les sensacions produïdes. Ambdues sessions tenen places limitades, per la qual cosa cal fer la inscripció prèvia al Museu Deu i abonar 3 euros per al taller infantil i 4 euros per al taller d'adults.



©2019 Ajuntament del Vendrell