Avui al migdia, el Consell d'Administració de la mercantil El Vendrell Comunicació, societat limitada municipal (SLM) ha aprovat un expedient de regulació d'ocupació (ERO). Inicialment, estava previst que aquest expedient afectés la totalitat de la plantilla, formada per 18 persones, que hi hagués una reducció del 25% dels seus salaris i que tingués una durada de 18 mesos.

Després de diverses converses amb els representants dels treballadors, s'ha pogut ajustar la proposta per tal que l'ERO només afecti el personal que presta el servei a jornada completa, un total de 12 treballadors, que la reducció del salari sigui del 20% i que la durada de l'expedient sigui de 12 mesos (del juliol del 2012 al juny del 2013). Tot això, amb el compromís de poder-lo ajustar encara més amb els diferents estalvis que es puguin obtenir en relació amb el pressupost aprovat.

 

Aquest expedient ha vingut motivat per la disminució dels recursos que l'Ajuntament del Vendrell aporta per mantenir l'empresa i pels efectes de la crisi en la facturació de l'empresa. El Consell d'Administració s'ha vist forçat a aprovar aquesta proposta per tal de garantir el servei públic que presta El Vendrell Comunicació, SLM en les actuals condicions econòmiques i, a la vegada, per donar continuïtat a l'excel·lent tasca que realitzen els professionals que treballen a l'empresa.



©2019 Ajuntament del Vendrell