06-25_Cat-Russ_webEl proper dijous 28 de juny, a les 22 h, diverses veus líriques de Rússia i de Catalunya, provinents de l'acadèmia russa Gnesis i de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), oferiran un concert a l'Auditori Pau Casals del Vendrell.

Aquest concert, fruit de la col·laboració entre les dues institucions que es dediquen a l'ensenyament musical superior, té com a objectiu ampliar les relacions entre els dos centres docents per tal de potenciar la formació dels seus estudiants. És una proposta que vol incidir directament en la col·laboració de la interpretació musical, en l'intercanvi de coneixements i tradicions i en l'apropament de dues cultures unides per la música.

 

Per una banda, els cantants de l'Escola Superior de Música de Catalunya seran Néstor Pintado, Núria Vinyals i Laura Garcia Olalla, mentre que per part de l'acadèmia russa Gnesis seran Lilya Shafigullina, Konstantin Moschkin, Denis Bessmertny i Virginia Paterson. Aquests alumnes participaran en el concert acompanyats d'un piano. Interpretaran diverses àries de compositors i d'obres famoses, entre elles Don Pascuale, Le nozze di Figaro, Così fan tutte i D.Giovanni, de W. A. Mozart; Rigoletto, de G. Verdi, i D. Pascuale, de G. Donizetti.

El concert, que tindrà lloc en un dia no gaire habitual de la programació de l'Auditori Pau Casals, és interessant perquè es podran escoltar veus líriques que són a punt d'entrar en els circuits professionals dels teatres d'òpera d'arreu d'Europa.



©2019 Ajuntament del Vendrell