06-21_junta_local_seguretat03_webEl conseller d'Interior, Felip Puig, va assistir ahir a la reunió de la Junta Local de Seguretat del Vendrell, celebrada a l'Ajuntament i presidida per l'alcalde, Benet Jané.

El conseller Puig va reafirmar la col·laboració institucional i la prioritat en polítiques de seguretat entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal del Vendrell, de qui ha dit que "fan molt bona feina". "El Vendrell té una bona salut des del punt de vista de la seguretat, tenint en compte que és una ciutat amb infraestructures molt importants a nivell de comunicació i amb una intensa activitat turística, social i comercial", va dir.

Segons va explicar Puig, "els delictes i les faltes han baixat un 6% en el darrer any en aquest municipi i també s'ha produït una davallada important en els robatoris amb força en domicilis, establiments comercials i en l'interior de vehicles; una tendència que hem de mantenir en els propers temps".

Per la seva banda, l'alcalde dle Vendrell va agrair l'assistència del conseller i va anunciar que "les problemàtiques més importants del municipi a nivell de seguretat són el top manta i els robatoris de metalls i cablejats". Sobre aquesta qüestió, Puig va explicar que la policia fa inspeccions constants en les deixalleries i que la Generalitat ha iniciat converses amb el Govern de Madrid per endurir les penes per aquesta tipologia de delicte.

La reunió també va comptar amb l'assistència del delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Joaquim Nin, del director general d'Administració de Seguretat, Andreu Martínez; de la subdirectora territorial del Departament d'Interior a la Catalunya Central, Carme Mansilla, i del subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Joan Carles de la Monja, entre d'altres autoritats, com el primer tinent d'alcalde, Martí Carnicer, el regidor de Policia Municipal, Joan M. Diu, i el subdelegat del Govern de l'Estat, Jordi Sierra.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell